Skylt

De Skylt-lijn is een onderdeel van RIGO verffabriek. Skylt heeft verschillende lak en olie producten geschikt voor zowel licht als donker hout. Een van de populairste producten uit deze lijn is de onzichtbare Skylt Original. Deze lak zorgt voor een beschermlaag en laat parketvloeren hun oorspronkelijke uiterlijk behouden. De Skylt-lijn biedt verschillende producten aan die precies op elkaar aansluiten. Zo heb je Skylt Orginal, Skylt Overlakbare kleurolie’s en de Skylt titanium. Deze producten zijn bedoeld om het uiteindelijke resultaat van je vloer of andere houtenmeubels maximaal te verbeteren en te beschermen.

De Skylt-lijn biedt goeie producten aan voor zowel het lakken als oliën van je parketvloer. Skylt is onder de professionele parketleggers maar ook de particulieren een bewezen merk, die al een lange tijd wordt gebruikt door professionele parketleggers, maar die ook goed te gebruiken is voor particulieren. De producten van Skylt zijn ook goed te gebruiken voor meubels.

Benieuwd naar het gehele Skylt assortiment? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Op onze actiepagina vind je het hele jaar door verschillende aanbiedingen van onder andere Skylt maar ook Step, Royl en Woca.

Producten van Skylt

Vanaf 28,95

-

Vanaf 51,50

-
Aanbieding!

52,90

-
Aanbieding!

77,95

-