Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag met het vinden van een antwoord op jouw vraag. Hieronder vind je een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Contacgegevens

Betalen

Wij bieden iDEAL, Bancontact (België) en overboeking als betaalmethodes aan.

Retourneren

Om de producten retour te sturen is het belangrijk dat de producten ongeopend en compleet zijn. Als dit het geval is, kunt u het retourformulier invullen en bij het pakket in stoppen. Zie het retourformulier.

Zodra wij het pakket hebben ontvangen, ontvangt u zo snel mogelijk uw geld terug. Dit kan een paar dagen duren. Het geld wordt teruggestort op de rekening waar u ook mee heeft betaald.

Verzending

Wij verzenden met Postnl. Dit betekent ook automatisch dat we voor een deel afhankelijk zijn van Postnl. Hierdoor kan het zo zijn dat het soms een paar dagen langer kan duren voordat u het pakket ontvangt vanwege de drukte bij Postnl.

Olie & Lak Centrale zorgt ervoor dat het pakket zo snel mogelijk wordt verstuurd. Mocht het langer duren, dan proberen wij dit aan u door te geven.

Skylt Lak

Als u bij Olie & Lak Centrale de Skylt lak besteld, krijgt u altijd component A en B (verharder). De verhouding is het gehele zakje verharder (component B) voor de gehele fles lak (component A). Dus gebruikt u bijvoorbeeld 1⁄2 deel van de lak (component A), dan gebruikt u ook 1⁄2 deel van de verharder (component B).

Ja dit kan, maar alleen wanneer je alle lak in 1 keer gaat gebruiken. Zodra de lak en de verharder met elkaar worden gemengd, begint het verhardingsproces en kun je de lak na 2 – 4 uur niet meer gebruiken. Wilt u meerdere lagen met 1 liter Skylt lak doen, dat kan.

Nee, dit kan dit. De Skylt lak is er alleen maar in een transparante versie. Wel is er een andere manier om een kleur toe te voegen aan het hout en daarna de Skylt lak.