Geoliede houten oppervlakken reinigen met Rubio Monocoat Soap

Bij Olie en Lak Centrale proberen we steeds ons assortiment te vernieuwen met merken waarbij wij denken dat het een waardevolle toevoeging is voor de klant. Rubio Monocoat is zo een merk! Sinds kort bieden we dan ook de prachtige producten van dit merk aan waaronder Rubio Monocoat Soap. Wij leggen je in deze blog uit waarom dit product zo populair is bij de eindgebruikers en waarvoor je het kan gebruiken.

Wat is Rubio Monocoat Soap

Rubio Monocoat Soap is een geconcentreerde onderhoudszeep geschikt voor geoliede houten oppervlakken. Deze krachtige reiniger is geschikt voor regelmatig gebruik en behoudt de matte en natuurlijke uitstraling van het oppervlak. Doordat de zeep sterk geconcentreerd is, is het uiterst economisch in gebruik. Daarnaast bouwt Rubio Monocoat Soap geen laag op tijdens het gebruik.

Voordelen Rubio Monocoat Soap

Rubio Monocoat Soap is een van de populairste producten van Rubio Monocoat. Dat is niet voor niets. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • De zeep is PH-neutraal
  • Behoudt de matte en natuurlijke uitstraling
  • Bevat 0% VOC (Volatile Organic Compounds)

Nadelen Rubio Monocoat Soap

Naast de vele voordelen heeft Rubio Monocoat Soap ook enkele nadelen.

Gebruiksaanwijzing

Rubio Monocoat Soap is gemakkelijk in gebruik. Lees voor dat u begint altijd de gebruikersaanwijzing.

  1. Maak het oppervlakte schoon met een stofzuiger
  2. Doe 50 à 100 ml Rubio Monocoat Soap in een emmer met 10 liter aan water
  3. Dweil het oppervlakte met een dweil
  4. Laat het oppervlakte 15 minuten opdrogen

Rubio Monocoat Soap kopen

Overtuigd van de kracht van Rubio Monocoat Soap? Bestel Rubio Monocoat Soap gemakkelijk online bij Olie & Lak Centrale. Rubio Monocoat Soap is zowel beschikbaar in één als in een twee liter variant. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de bovenstaande blog of Rubio Monocoat Soap neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Wat is een PU-lak?
Wat is Step Parketlak 2k

Contactgegevens

Vanaf 20,80

-